Фінансова підтримка у потрібний момент від «КЛТ КРЕДИТ»

Якщо фінансова потреба настала в не найкращий момент, якщо у вас немає змоги кроїти свій робочий графік задля мандрівки в банк для оформлення кредиту, достатньо тільки зайти в Інтернет і навідатись на сайт компанії «КЛТ КРЕДИТ». Всього декілька десятків хвилин, проведених тут у цілях оформлення позики, і кошти надійдуть на вашу банківську карту. Немає великого значення, який день чи час дня надворі — приймання заявок здійснюється безперервно, а видача коштів — без вихідних і свят. І це аж ніяк не всі переваги кредитування в цій компанії, загальну масу яких уже оцінили особисто понад 40 000 клієнтів.

Умови надання послуг

На даний момент розмір максимально доступної суми в «КЛТ КРЕДИТ» складає 10 тисяч гривень (компанія планує в перспективі збільшити цю суму до 15 тисяч). Найменша сума для отримання — 500 гривень на 7 днів. Постійні клієнти мають змогу користуватись позиковими коштами протягом 65 днів. Такі невеличкі суми зручні при потребі «дотягнути» до зарплати, пенсії чи стипендії, при виникненні затримок із виплатою грошей і не тільки. Звідси витікає ще одна важлива перевага компанії — можливість позичати маленькі суми, що не запропонує вам фактично ніякий банк України.

Для виплати позики можна скористуватись терміналом чи касою банку або ж особистим кабінетом на сайті компанії «КЛТ КРЕДИТ».

Програма лояльності, збільшення ліміту та інші «фішки»

Унікальна пропозиція від «КЛТ КРЕДИТ» — програма лояльності для новачків. Клієнтам, які звертаються до компанії вперше, онлайн кредити на сайті видаються зі знижкою в розмірі 50%. Відповідно, другий кредит онлайн на картку надається зі знижкою 25%. Також ви можете брати участь в регулярних акціях, щоб не платити фіксовану ставку в розмірі 1,62% на день.

Із кожним наступним зверненням зростає кредитний ліміт. Тобто якщо перший кредит обмежується сумою в 2,5 тисячі гривень, то надалі ця сума буде зростати приблизно на 1 тисячу після кожного успішного погашення. До речі, якщо клієнт не встигає вчасно погасити свій борг, може активувати опцію пролонгації, а якщо має змогу виплатити кредит раніше зазначеного терміну, ще й зекономить на «невикористаних» днях.

Слідкуйте за новинами «КЛТ КРЕДИТ» і не втрачайте грандіозних знижок. Можливо, вже завтра вам буде запропоновано шанс взяти абсолютно безвідсоткову позику! Без будь-яких прихованих відсотків та додаткових нарахувань.

Новости СМИ и Онлайн ТВ
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Adblock detector